Top 40 legújabb link > Kisállatok - wyw.hu

Tartalom:

kisallatok.wyw.hu

Amit a kaméleonokról tudni illik
Amit a kaméleonokról tudni illik
http://zsgreptiles.hu

Nemrég elindult új weboldalunk, mely leginkább a kaméleonokról gyűjti össze a lehető legtöbb információt. Számunkra nagyon fontos, hogy Magyarországon a hüllőtartás kultúrája egy magasabb színvonalon működjön. Sajnos jelenleg nagyon sok a hiányosság, a nyugati példák ezt teljesen jól alá is támasztják. Szeretnénk, ha sok emberhez eljutna, hogy a hüllőt nem lehet kutyaként vagy macskaként kezelni, neki teljesen más az életvitelük, amit nagyon sokan nem is gondolnak át, mielőtt magukhoz vesznek egy hüllőt. Leginkább a felelős állattartásra szeretnénk a figyelmet irányítani.

zsgreptiles.hu
Üdvözlünk a Görénymánia.hu oldalon!
Üdvözlünk a Görénymánia.hu oldalon!
http://www.gorenymania.hu/

Sun-yellow Vadászgörény Kennel honlapja. Bézs görények tenyésztésével foglalkozunk, de szeretnénk az általános tartással, és a különböző esetlegesen felmerülő egészségügyi dolgokkal is szélesíteni a honlapunkra tévedő látogatók látókörét.

www.gorenymania.hu
Állatokra is veszélyes, mérgező szobanövények
Állatokra is veszélyes, mérgező szobanövények
http://www.citygreen.hu/index.php/novenygondozasi-tanacsok/146-a-23-leggyako ...

Cikkünkben összegyűjtöttük a 23 leggyakoribb otthonunkban előforduló mérgező szobanövényt. Egyes fajok lenyelve mérgeznek, míg mások a bőrre került nedvükkel irritálnak. Ha kisállata szabadon van a lakásban, és esetleg szereti rágcsálni a növények leveleit, mindenképpen tanácsos átnézni az alábbi listát.

www.citygreen.hu
Törpesün futókerék
Törpesün futókerék
http://www.futokerek.hu/

Végre egy olyan taposó, aminek nincs hangja. Sok fejtörést okozott, hogyan alkossuk meg, az igazán jó több szempontból is nagyon jó taposót. Könnyen tisztítható és talán a legfontosabb, hogy zajmentes!

www.futokerek.hu
Éticsiga szabadföldi nevelése
Éticsiga szabadföldi nevelése
http://kreativlelek52.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=766982

Az ismeretterjesztő füzet a hazánkban is őshonos Helix pomatia (éti csiga) kereskedelmi célú szaporítását és hizlalását mutatja be. A technológiában újfajta megoldások találhatók, mely eltérnek a mediterrán területeken alkalmazott olasz eljárástól. Füzet fejezetei: - Csigaparcellák méretezése. - Árnyékoló növények. - Csigák etetése. - Párásítás. - Szökésgátlás. - Keveréktakarmányozás. - Takarmánynövények.

kreativlelek52.lapunk.hu
Állatorvosi központ, állatpatika - Szeged
Állatorvosi központ, állatpatika - Szeged
http://www.szegediallatorvos.hu/allatorvosi-rendelo/

A Vezér Állatorvosi Központban Szegeden a házikedvencek és gazdáik az állatorvosi rendelő mellett állatpatikát, kutyakozmetikát, valamint állateledel, állattartási kellék áruházat is találnak. A rendelő által nyújtott szolgáltatások listájában szaktanácsadás, betegellátás; kötelező oltások, védőoltások; műtétek, belgyógyászati ellátás; szülészet, ivartalanítás; szemészet; allergiavizsgálat, bőrgyógyászati kivizsgálás; endoszkópos vizsgálat; röntgen, ultrahang diagnosztika; mikrochipes állatmegjelölés, valamint állatútlevél kiállítása; laboratóriumi vizsgálatok és fogászati kezelések szerepelnek. Az állatpatika haszonállatok és háziállatok részére vényköteles gyógyszerekkel, vitaminokkal és táplálékkiegészítőkkel, homeopátiás tanácsadással, homeopátiás termékekkel, és állatorvosi szaktanácsadással áll az ügyfelek rendelkezésére.

www.szegediallatorvos.hu
Sisakos kaméleon eladó
Sisakos kaméleon eladó
http://www.eladokameleon.hu/

A szürke hétköznapokat senkinek nem kell bemutatni, szerencsére azonban a természet gondoskodik a szivárvány színeiről, megteremtette nekünk a Sisakos kaméleont…

www.eladokameleon.hu
Nyúl ketrec
Nyúl ketrec
http://www.petnet.hu/termekek/KISALLAT_FELSZERELES_Nyulketrec-265

Imádod a nyuszidat? A Petnet egy állatok számára eledelt és kisállat felszereléseket áruló internetes áruház. Náluk ott van minden, amelyre házi kedvencednek szüksége van, legyen az cica vagy eb, de akár nyuszi is. A Petnetnél jelenleg a kültéri nyúlketrec elképesztően akciós áron rendelhető meg. Ezek a nyúl ketrec termékek nagyon masszívak és hosszú életűek és kényelmesen elfér benne több nyúl is. Amennyiben jól jönne a kis kedvencednek egy nyúlketrec a weboldalon gyorsan megigényelheted és a Petnet ígéri, hogy két napon belül eljuttatják hozzád a megvásárolt terméket. A Petnet évek óta törődik a kis kedvencek egészségével és kényelem érzetével, nyugodtan kérheted segítségüket a nyúlketrec kiválasztása közben. Ha kis kedvencről esik szó, akkor a Petnet a megoldás!

www.petnet.hu
Manipulus Hedges Afrikai Fehéshasú Törpesün Tenyészet
Manipulus Hedges Afrikai Fehéshasú Törpesün Tenyészet
http://torpesuni.freewb.hu

Manipulus Hedges Afrikai Fehéshasú Törpesün (Alterix Albiventris) Tenyészet. Tenyészetünk Mogyoródon található, a kis sünik Budapesten is átvehetőek.

torpesuni.freewb.hu
Animal állatorvosi rendelő
Animal állatorvosi rendelő
http://www.animalrendelo.hu

Állatorvosi rendelőkben modern diagnosztikai berendezések (röntgen, ultrahang, EKG, video otoscoop, mikroszkóp) támogatják a diagnosztikát, valamint számos korszerű készülék szolgálja a gyógyító munkát (elektrokauter a sebészeti ellátásban, ultrahangos fogkő eltávolító a szájhigiéniai kezelésekben, isofluranos altatógép az altatást igénylő beavatkozásoknál).

www.animalrendelo.hu
Nyulas képek
Nyulas képek
http://allatikepek.com/Tag/ny%C3%BAl/1

Vicces, aranyos nyulak képei. Naponta frissülő tartalom. Ha szereted a nyulakat, látogasd meg weboldalunkat!

allatikepek.com
Háziállat adás-vétel
Háziállat adás-vétel
http://www.petpedigree.hu

Weboldalunkon ingyen feladhatja fényképes apróhirdetését, hogy minél előbb gazdára találjanak az elveszett kutyák, macskák. Ha pedig önnek már megvan kedvenc kis háziállata, akkor kényeztesse a legjobb szakemberekkel! Különböző kutya, macska szolgáltatások, orvosok és boltok között keresgélhet, megyékre bontva, hogy ne kelljen messzire utazni. Valamint még saját profilt is készíthet kedvencének ahová fotókat tölthet fel, hogy mások is megismerjék.

www.petpedigree.hu
Mini Bunny törpenyúl tenyészet
Mini Bunny törpenyúl tenyészet
http://www.minibunny-torpenyul.hu

Törpenyúl tenyészet Szabolcs megyében. Fajtatiszta, egészséges, oltott törpenyulak származási lappal.

www.minibunny-torpenyul.hu
Kangaland webáruház kisállatoknak
Kangaland webáruház kisállatoknak
http://www.kangaland.hu

Kangaland Webáruház – kutyatáp, macskatáp, kutyaruha, kutyacipő, kisállat felszerelés, rágcsálók, akvarisztika, táplálékkiegészítők, ápolás, játékok. Minden amire kedvencének szüksége lehet. Abban az esetben, ha mégsem találnák meg azt, amire szükségük lenne, vegyék fel velünk a kapcsolatot, és rövid időn belül igyekszünk beszerezni a kívánt terméket.

www.kangaland.hu
myPet
myPet
http://mypet.hu/9-kisemlosok-ragcsalok-eledelek-kellekek-felszerelesek

Ha jó minőségű állateledelt vagy felszerelést keresel kedvencednek, jó helyen jársz! Webáruházunkban mindent megtalálhatsz, hogy a kedvenceidnek prémium minőségű tápot, eledelt adhass. Kényeztesd el a kutyádat, cicádat, papagájodat, hörcsögödet, madárpókodat, halaidat! Hálásak lesznek érte. Kedvező árakkal és alacsony vagy teljesen ingyenes házhozszállítással várunk a myPet.hu webáruházban.

mypet.hu
Vadászgörény-kölyök előjegyzés
Vadászgörény-kölyök előjegyzés
http://www.goreny.com

Minőségi, Vadászgörény-tenyésztők Európai Egyesülete által ajánlott tenyészetből rövidszőrű, félangóra és angóra görénykölykök előjegyezhetők standard és különleges színváltozatokban, többszörös díjnyertes, tenyészszemlézett, kiváló jellemű szülöktöl. Kizárólag társállatnak alkalmas, alomra és kézhez szoktatott, egészséges kölyköket adunk el, azonosító csippel ellátva. További információ honlapunkon. Kennelünk előzetes időpont-egyeztetéssel személyesen is meglátogatható!

www.goreny.com
Kisállat-felszerelés webáruház
Kisállat-felszerelés webáruház
http://www.kisallat.net

Magyarország első, online kisállat szakáruháza! Válogatott, minőségi, amerikai és európai gyártmányú termékek rendkívül kedvező áron! Speciális felszerelések, étrend-kiegészítők és ápolási cikkek vadászgörények, macskák, rágcsálók és törpesünök részére! Akár díjmentes házhoz szállítással! BERTEAM Hungária Kisállat Webáruház

www.kisallat.net
Kisállat aprook
Kisállat aprook
http://www.aproo.hu/allat_noveny/hullo_kisemlos/

Ingyenes hirdetés feladási lehetőség az Aproo oldalamon kisállat kategóriában. Ha, keresel, ha kínálsz gyere hirdess.

www.aproo.hu
Törpenyúl Házinyúl tenyészet
Törpenyúl Házinyúl tenyészet
http://torpehazinyul.5mp.eu

Kecskeméti törpenyúl, házinyúl tenyészet! Nyúltenyésztők vagyunk 30 éves múlttal rendelkezünk, melynek eredményeként különböző nyúlfajtákat ismertünk meg! PL: Házinyúl, törpenyúl, kosorrú, kosorrú törpenyúl, oroszlánfejű törpenyúl, holland törpenyúl és szinte folyamatos az állomány bővítése (cserélődése) Mindenféle igényt próbálunk kielégíteni ami csak a nyuszival kapcsolatos!

torpehazinyul.5mp.eu
Online hüllős állatorvos kérdező
Online hüllős állatorvos kérdező
http://www.webterrarium.hu/gyik.htm

Online hüllős állatorvos kérdező. Tedd fel kérdéseidet Dr. Dávid Zoltánnak a Webterrarium.hu állatorvosának!

www.webterrarium.hu
A Vörösfülű ékszerteknős tartása
A Vörösfülű ékszerteknős tartása
http://www.webterrarium.hu/cikkek/az_ekszerteknos_tartasa.htm

Elterjedési területe az USA középső ill. keleti részére tevődik, így magtalálható Tennessee államtól egészen Texasig, de előfordul Mexikó északkeleti részén is. A betelepítésnek köszönhetően már Közép- és Dél-Európában is honos. Sajnos a meggondolatlan teknőstartók jóvoltából már hazánkban is gyakran találkozhatunk velük egy-egy tóparti séta keretében, ugyanis a szélsőséges éghajlathoz hozzászokott állatok könnyen belakták a mi kisebb-nagyobb tavainkat, mocsaras területeinket.

www.webterrarium.hu
Józsavet kisállatorvosi rendelő Debrecen
Józsavet kisállatorvosi rendelő Debrecen
http://www.jozsavet.hu

Teljeskörűen felszerelt (röntgen, ultrahang, ekg, labor háttér, műtő, vizsgáló...) kisállatorvosi rendelőben várja kedves 2 és 4 lábú ( esetleg lábatlan) pácienseit, 10 éves klinikai kisállatorvosi szakmai tapasztalattal. A rendelő teljeskörű kisállatorvosi szolgáltatásokat nyújt, mind a gyógyítás, mind az egészségmegőrzés, megelőzés területén. Szolgáltatásainkból: ambuláns betegellátás, belgyógyászat, sebészet, fogászat, szemészet, vemhesgondozás, szaporodásbiológia, szülészeti segítségnyújtás, mikrochip beültetés, állatútlevél reisztrálás, oltások, szűrővizsgálatok, geriátriai szűrés, bőrgyógyászat, ultrahangdiagnosztika, kardiológia, röntgendiagnosztika, tartási és táplálkozási szaktanácsadás, dietetika, egzotikus állatok állatorvosi ellátása, onkológia, laboratóriumi vizsgálatok, parazita ellenes kezelések...

www.jozsavet.hu
A tengerimalac
A tengerimalac
http://www.konyv-konyvek.hu/a_tengerimalac_kisallataink_birmelin_immanuel

A Kisállataink című könyvsorozat segítséget ad ahhoz, hogy kedvenceinket megfelelően gondozzuk. Bevált módszereket és hasznos ötleteket ismertet az olvasóval a környezet helyes kialakításától az etetésen át a változatos foglalkoztatásig.

www.konyv-konyvek.hu
Veszélyes dekorációk a terráriumban
Veszélyes dekorációk a terráriumban
http://www.webterrarium.hu/cikkek/veszelyes_dekoraciok_a_terrariumban.htm

Nem csak szépnek, de biztonságosnak is kell lennie a terráriumnak, ezért nem árt óvatosan válogatni a felhasználni kívánt dekorációk között...

www.webterrarium.hu
Gyíkok és kígyók betegségei
Gyíkok és kígyók betegségei
http://www.webterrarium.hu/cikkek/gyikok_es_kigyok_betegsegei.htm

Még a legtapasztaltabb és felelősségteljes hüllőtartóval is előfordul, hogy állata megbetegszik. Ekkor a hüllőgazdi több problémával is szembesül...

www.webterrarium.hu
A kígyók etetése
A kígyók etetése
http://www.webterrarium.hu/cikkek/a_kigyok_etetese.htm

Hogyan ismerjük fel az éhes kígyót? Utánajártunk néhány etetési trükknek és fényt derítünk a koplalás okaira.

www.webterrarium.hu
Párduckaméleon tartása
Párduckaméleon tartása
http://www.webterrarium.hu/cikkek/a_parduckameleon_tartasa.htm

A Párduckaméleonok az egyik leggyakrabban tartott kaméleonfajok közé tartoznak az Egyesült királyságban, de itthon is egyre népszerőbbek. A Párduckaméleon a könnyebben tartható fajökk özé tartozik, de azért azt sohasem szabad elfelejtenünk, hogy a kaméleonok a többi gyíkfélével összevetve speciális igények miatt több odafigyelést igényelnek, gondozásuk bonyolultabb.

www.webterrarium.hu
Ponthegesztett rácsok, ketrecek, volierek
Ponthegesztett rácsok, ketrecek, volierek
http://ponthegesztettracs.freewb.hu/

Ponthegesztett Rácsok, hálók, nyúlketrecek, tyúkketrecek, tojósorok, kalitkák, rókacsapdák gyártása, különböző anyagvastagságban és lyukméretben, akár igény szerint is!

ponthegesztettracs.freewb.hu
A leopárdgekkó tartása
A leopárdgekkó tartása
http://www.webterrarium.hu/cikkek/leopardgekko_tartasa.htm

A leopárdgekkó tartásáról, fontos információk. Hogyan etessük, milyen terrárium szükséges.

www.webterrarium.hu
A Szakállas agáma szaporítása
A Szakállas agáma szaporítása
http://www.webterrarium.hu/cikkek/a_szakallas_agama_szaporitasa.htm

A szakállas agáma szaporításáról mindene gy tapasztal terrarista tollából.

www.webterrarium.hu
Webterrarium.hu - Terrarisztikai fórum
Webterrarium.hu - Terrarisztikai fórum
http://www.webterrarium.hu/forum/index.php

Terrarisztikai fórum: kígyók, gyíkok, teknősök, kétéltűek fóruma. Segítség a kezdő terraristáknak.

www.webterrarium.hu
Webterrarium.hu - Terrarisztikai apróhirdetés
Webterrarium.hu - Terrarisztikai apróhirdetés
http://www.webterrarium.hu/hirdetes.htm

Hüllők, kétéltűek, teknősök, pókok és felszereléseik apróhirdetése. Terrarisztikai apróhirdetés

www.webterrarium.hu
Tüskeböki törpesün tenyészet és webáruház
Tüskeböki törpesün tenyészet és webáruház
http://www.torpesun.eu/

A Tüskeböki Törpesün Tenyészet afrikai fehérhasú törpesün tartással és törpesün tenyésztéssel foglalkozik. Ha érdeklik a törpesünök, látogasson el weboldalunkra, ahol sok hasznos információt megtudhat a sünikről, vagy törpesün kölyköt is választhat. Webáruházunkban mindent megtalál egy helyen, ami a sünök tartásához szükséges: sün eleség, ketrcek, játékok, kisállat bújók, etetők, itatók és még sok más.

www.torpesun.eu
Minőségi Fotóbank, képek és fotók - fotkyfoto.hu
Minőségi Fotóbank, képek és fotók - fotkyfoto.hu
http://animals.fotkyfoto.hu/fotok-kepek/

Üdvözöljük a Fotky&Foto fotóalbumban A Fotky-Foto.hu Fotóalbum jó minőségű royalty free licenciás fényképeket kínál. Olcsó,legális fényképek, kereskedelmi és magán célra remek áron! Fotky-Foto.hu Fotóalbum - képek, fényképek, fotók, illusztrációk, vektoros grafikák az egész világról az Ön reklámjához, hirdetéséhez, honlapjára és nyomtatásra. Képek grafikus munkához, reklám ügynökségeknek, magazinokba és médiába. Fényképek milliói a legjobb áron. Válassza ki a fényképet és kényelmesen online töltse le garanciával, könnyen. Így a kép pár percen belül az Öné lehet!

animals.fotkyfoto.hu
Pet-vet Budapest - Állatorvos, állatkórház, állatorvosi rendelő
Pet-vet Budapest - Állatorvos, állatkórház, állatorvosi rendelő
http://www.petvet.hu/

A PET-VET BUDAPEST Kisállat Ambulancia több mint 20 éve áll a kedvencek és gazdáik szolgálatában. A rendelőt Dr. Winter Gábor állatorvos alapította, az állatok megfelelő ellátása érdekében két állatorvosi team is tud párhuzamosan dolgozni. Az állatorvosok elsősorban azért választják hivatásul szakmájukat, hogy segítsenek a bajba került állatokon. Hogy szaktudásuk legjavát adva, az állat gazdájával karöltve, közösen biztosítsák a kedvenc állat hosszú, egészséges életét.

www.petvet.hu
Bükkaljai törpesün tenyészet
Bükkaljai törpesün tenyészet
http://www.torpesun.atw.hu/

Afrikai fehérhasú törpesünök tartásával és tenyésztésével foglalkozunk. Reméljük, sok hasznos információt találsz majd honlapunkon, jobban megismered, és Te is megszereted ezeket a kedves, tüskéshátú kisállatokat. - Az afrikai fehérhasú törpesün (Atelerix albiventris) az egyik legkedveltebb hobbiállatként tartott sünféle. Nyugat - Európa nagy részén már elterjedt házikedvenc, Magyarországon még kevésbé ismert.

www.torpesun.atw.hu
Afrikai fehérhasú törpesün
Afrikai fehérhasú törpesün
http://www.afrikaitorpesun.hu/afrikai_feherhasu_torpesun

Afrikai fehérhasú törpesün - (atelerix albiventris). Információk: élettartam, téli álom, méret, súly, életmód, táplálkozás, szaporodás ...

www.afrikaitorpesun.hu
Törpesün
Törpesün
http://torpesun.hu/

Törpesün - A fehérhasú törpesünök Afrikából származnak, Tartásuk Európában csak alig egy évtizede kezdett elterjedni. Éjszaka aktív, szelíd állatok, ellátásuk egyszerű. Ha kölyökkorban kezdünk el velük foglalkozni, remek kedvenc válik belőlük.

torpesun.hu
Blöki.hu
Blöki.hu
http://www.bloki.hu

Állati sok háziállat: kutyák, macskák, lovak, papagájok sőt még malacok is! Gyere Te is és oszd meg kedvenced fényképeit, videóit vagy írj webes naplót. Ismerkedj fajtársakkal vagy beszélgess a fórumon, nézz vicces állatos videókat vagy játssz állatos játékokkal! Kedvenced oldalát könnyen elküldheted ismerőseidnek, így megoszthatod legújabb élményeiteket. Háziálllatod most már iWiW-en és Facebookon is megmutathatod. Nevezz be kedvenced legjobb fotóival a fotó versenybe ahol minden héten új témával várunk! A szövegelj menü alatt állatos képeket találsz ahova te is írhatsz vicces megjegyzést vagy szavazhatsz mások szövegeire!

www.bloki.hu
terráriumépítők
terráriumépítők
http://www.egyediakvarium.hu

Az akvárium és terrárium építők egy társaság mely fő profiljául az akvárium és terrárium tervezést, kivitelezést választotta. Véleményünk szerint ugyanis nem nagyon található olyan helyiség, amit egy szépen berendezett, modern technikával üzemeltetett akvárium vagy esetleg terrárium ne tenne még szebbé. Legyen ez magán lakásban, irodában, üzletben vagy akár egy étteremben. Referencia munkáink között többféle munkánkról találhat fényképeket kedvcsinálónak. Viszont ahhoz, hogy az akvárium vagy a terrárium valóban a helyiség kiemelkedő dísze legyen, szükség van egy esztétikusan, és szakszerűen kivitelezett bútorra is. Fontos, hogy ez a bútor stílusban illeszkedjen az szobában már meglévő bútorok kinézetéhez. Ezért hoztuk létre ezt a közös honlapot a StyleForm – Stílus & Forma asztalos vállalkozással, hogy Ön könnyebben tudjon a megálmodott akváriumhoz / terráriumhoz megfelelő bútort találni.

www.egyediakvarium.hu
Oldal leírása
kisallatok.wyw.hu: Kisállatok. Apróhirdetések, állatgyógyászat, állatkereskedések, állatkertek. Csincsilla, degu, gyíkok, gekkók, kaméleonok, kígyók, krokodilok, leguánok, patkány, pocok, teknősök, vadászgörény.
Gyűjteményünkben 358 válogatott kisállatok témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 358 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 58468